HTML

Mattai-Macher Rangsor

A Mattai-Macher Rangsor a magyar reklámpiac első ügynökségi rangsora, mely a hazai fesztiválokon és versenyeken megszerzett díjak alapján áll össze. A listát minden évben egy kötött formula alapján Macher Szabolcs, a Mattai Marketingkommunikációs Tanácsadó Kft vezetője állítja össze. www.mattai.hu

2010 április 29.

2009.11.18. 18:23 Mattai-Macher

Láttam a jövőt: a Nagy Kreatív Napon az AXN Flashforward kampánya nyeri a legjobbnak járó díjat az online - egyéb fogyasztói kommunikáció kategóriában. Nehezen látom a kivetítőn a szöveget: "...további történeteket olvashatsz a jövőből a A Jövő Emlékei blogon" ... ki írta ezt a copy-t???

Már ekkor arra gondolok, milyen izgalmas év is lesz a 2010-es, hiszen sokkal több esemény bevonásával már egy komplexebb értékelést tesz lehetővé a Mattai-Macher Rangsor.

A telefonom csörgése zökkent csak ki gondolataimból, egy hír érkezett a Fail Faster Tribe-os barátaimról: megvan az első nagy megbízásuk, ami egész évre ellátja őket melóval. Ebben a pillanatban Zoli is hív a Tom Hagentől, ugyanezzel a hírrel, együtt nyerték meg a tendert. Sweet.

Péter nap van, kellemes tavaszi langymeleg, finom a kávé a WAX-ban...

csatakosra izzadva ébredek, keserű íz a számban.... úristen, jelentkeztem már erre a pályázatra?

 

komment

Címkék: ajovoemlekei

süti beállítások módosítása